+45 50 51 13 07

Kurser

Kurser til musikundervisere

Ved kurser i Legende Musikteori møder du et væld af aktiviteter der berører musikteorien via bevægelseslege, sange, kortspil og sammenspilsnumre. Du modtager nogle konkrete værktøjer og undervisningsideer som straks kan medtænkes i undervisningen. Alle kurser inkluderer en gennemarbejdet kursusbog med tydelig progression, udførlige beskrivelser af aktiviteterne og noder.

Vi hylder den legende tilgang gennem en samling musikteoretiske aktiviteter der giver dig mulighed for at skabe en varieret undervisning – lige fra det stillesiddende til det fysisk aktive, fra fællessangen til stillelegen, fra “at være på” foran gruppen til følelegen med kammeraten og fra solospillet til sammenspillet.

Vi anser musikteorien som et supplement til musikundervisningen men gennem talrige kurser i Danmark har vi dog erfaret, at dette supplement sætter musik på dagsordenen som et fagligt fag og ikke kun som et fag, der skal understøtte andre fag.

 

HUSK, at det også er muligt at booke os til et kursus hos jer. 

Kontakt os på 50511307 eller på info@legendemusikteori.dk så vi i fællesskab kan sammensætte et kursus, som netop passer til jeres behov. 

Hvis I ønsker en kursus-bog med udførlige beskrivelser af kursus- aktiviteterne, kan det bestilles til 199,- pr. bog/deltager ved køb af kursus (- vi sælger ikke kursus-bøger uden kursus).

Der ud over er det muligt, at tilkøbe undervisningsmaterialer i forbindelse med kurset. 

Læs mere her

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.