+45 50 51 13 07

Kom godt videre (1 dag)

Målgruppe

“Kom godt videre” henvender sig til musikundervisere, der tidligere har deltaget i et “Kom godt i gang”.

Plads til fordybelse

Vi prioriterer nærhed, fordybelse og ro i sådan en grad, at vi maksimum kan tilbyde 8 pladser ved vore egne workshops med “Kom godt videre”.

Ved “Kom godt videre” workshops som bestilles af institutioner, er der et loft på 22 deltagende. Ring på 50511307/22423368, hvis du ønsker at høre nærmere.

“Kom godt videre” workshop

Vi tager fat hvor vi slap med “Kom godt i gang” og bygger ovenpå med lege, øvelser og kortspil der henvender sig til elever på mellemtrinnet og i talentklassen.

Undervisningsmappe

Undervisningsmappen til “Kom godt videre” er skrevet på dansk og mappen er indbefattet i prisen. Undervisningsmappen hjælper dig med at holde rede i de forskellige lege, sange og kortspil i tiden efter workshoppen.

Forplejning

Forplejning er iberegnet i prisen. Foruden frokost vil der om formiddagen være frugt samt te/kaffe. Hen på eftermiddagen vil der være kage til kaffen.

Instruktører

Ved “Kom godt videre” er der 2 instruktører der på skift tager hånd om undervisningen. På denne måde får du, som underviser, mulighed for at opleve forskellige tilgange til undervisningen.

Indhold

I løbet af “Kom godt videre” fortsætter vi med følgende 7 musikteoretiske emner:

  • Musikalfabetet
  • Intervaller
  • Rytmelæsning
  • Rytmematematik
  • Nodesystem
  • Noder og pauser
  • Diktat og bladlæsning

Praktisk information

Gennemgang af de forskellige kortspil og øvelser der inkluderer spillekort foregår på gulvet. Derfor anbefaler vi en pude til knæene.

Timetal

6 timer (inklusiv pauser)

Information

Pris: 1.195,00 kr.
Dato: 12. juni 2020
Tidspunkt: 9:00-15:00
Sted: Rebild Vandrerhjem, 9520 Rebild

(prisen inkluderer workshopafgift, workshopmappe, frokost, kage, frugt og drikkevarer)