+45 50 51 13 07

Klar parat start (1 dag)

Målgruppe

“Klar parat start” henvender sig til musikundervisere, der arbejder med musikundervisning i musik- og kulturskoler, i folkeskoler, i folkekirken og på ungdomsuddannelserne.

Plads til fordybelse

Vi prioriterer nærhed, fordybelse og ro i sådan en grad, at vi maksimum kan tilbyde 8 pladser ved vore egne workshops med “Klar parat start”.

Ved “Klar parat start” workshops som bestilles af institutioner, er der et loft på 22 deltagende. Ring på 22423368/50511307, hvis du ønsker at høre nærmere.

Beskrivelse

  • “Klar parat start” introducerer dig for Legende Musikteori og giver dig et indblik i hvordan lege, sange og kortspil på nem vis kan anvendes i forbindelse med musikteoretiske undervisning.
  • Omfatter konkrete værktøjer som straks kan medtænkes i undervisningen.
  • En workshop hvor musikfagligheden er i top samtidig med at du prøve kræfter med Legende Musikteori – fra den spæde begyndelse til et mere avanceret niveau.

Undervisningsmappe

Undervisningsmappen til “Klar parat start” er skrevet på dansk og mappen er indbefattet i prisen. Undervisningsmappen hjælper dig med at holde rede i de forskellige lege, sange og kortspil i tiden efter workshoppen.

Forplejning

Forplejning er iberegnet i prisen. Foruden frokost vil der om formiddagen være frugt samt te/kaffe. Hen på eftermiddagen vil der være kage til kaffen.

Instruktører

Ved “Klar parat start” vil der være en enkelt Legende Musikteori Instruktør til stede.

Praktisk information

Gennemgang af de forskellige kortspil og øvelser der inkluderer spillekort foregår på gulvet. Derfor anbefaler vi en pude til knæene.

Timetal

6 timer (inklusiv pauser)

Information

Pris: 1.195,00
Dato: Ingen fastlagt dato
Tidspunkt: 9:00-15:00
Sted: Rebild Vandrerhjem, 9520 Rebild

(prisen inkluderer workshopafgift, undervisningsmappe, frokost, kage, frugt og drikkevarer)

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.