+45 50 51 13 07

Kom godt igang (2 dage)

Indeholder udvalgte lege, sange, øvelser og kortspil fra BASIS 1. Vi tager afsæt i musikteori der henvender sig til børn i 5 års alderen og bevæger os støt og roligt videre til elever der aldersmæssigt matcher indskolingen og mellemtrinnet. For at vise mulighederne ved Legende Musikteori inkludere dette 2-dages kursus lege, øvelser eller kortspil der henvender sig til elever på talentklasse niveau.

Kursusbog

Kursusbogen til KOM GODT I GANG er skrevet på dansk og bogen er indbefattet i kursusprisen. Kursusbogen hjælper dig med at holde rede i de forskellige lege, sange og kortspil i tiden efter kurset.

Antal kursusdage

KOM GODT I GANG forløber over 2 sammenhængende kursusdage.

Forplejning

Forplejning er iberegnet i kursusprisen. Der vil være frokost ved begge kursusdage og om formiddagen vil der være frugt samt te/kaffe. Hen på eftermiddagen vil der være kage til kaffen. Bemærk at vi tilbyder morgenbrød ved 1. kursusdag fra kl. 8.30.

Instruktører

Ved KOM GODT I GANG er der 2 instruktører der på skift tager hånd om undervisningen. På denne måde får du, som kursist, mulighed for at opleve forskellige tilgange til undervisningen.

Indhold

I løbet af kurset berører vi følgende 7 musikteoretiske emner:

  • Musikalfabetet
  • Intervaller
  • Rytmelæsning
  • Rytmematematik
  • Nodesystem
  • Noder og pauser
  • Diktat og bladlæsning

Praktisk information

Gennemgang af de forskellige kortspil og øvelser der inkluderer spillekort foregår på gulvet. Derfor anbefaler vi en pude til knæene.

Timetal

12 timer (inklusiv pauser)

Information

Pris: 2.395,00
Dato: 23.-24. maj 2019
Tidspunkt: 09.00 – 15.00
Sted: Rebild Vandrerhjem, 9520 Skørping

(prisen inkluderer kursusafgift, kursusbog, frokost, kage, frugt og drikkevarer)