+45 50 51 13 07

Kom godt i gang (2 dage)

Målgruppe

“Kom godt i gang” henvender sig til musikundervisere, der arbejder med musikundervisning i musik- og kulturskoler, i folkeskoler, i folkekirken og på ungdomsuddannelserne.

Plads til fordybelse

Vi prioriterer nærhed, fordybelse og ro i sådan en grad, at vi maksimum kan tilbyde 8 pladser ved vore egne workshops med “Kom godt i gang”.

Ved “Kom godt i gang” workshops som bestilles af institutioner, er der et loft på 22 deltagende. Ring på 50511307/22423368, hvis du ønsker at høre nærmere.

“Kom godt i gang” workshop

Vi tager afsæt i musikteori der henvender sig til børn i 5 års alderen og bevæger os støt og roligt videre til elever der aldersmæssigt matcher indskolingen og mellemtrinnet. For at vise mulighederne ved Legende Musikteori inkluderer denne 2-dages workshop lege, øvelser eller kortspil der henvender sig til elever på talentklasse niveau.

Undervisningsmappe

Undervisningsmappen til “Kom godt i gang” er skrevet på dansk og mappen er indbefattet i prisen. Undervisningsmappen hjælper dig med at holde rede i de forskellige lege, sange og kortspil i tiden efter.

Antal dage

“Kom godt i gang” forløber over 2 sammenhængende dage.

Forplejning

Forplejning er iberegnet i prisen. Der vil være frokost ved begge dage og om formiddagen vil der være frugt samt te/kaffe. Hen på eftermiddagen vil der være kage til kaffen.

Instruktører

Ved “Kom godt i gang” er der 2 instruktører der på skift tager hånd om undervisningen. På denne måde får du, som underviser, mulighed for at opleve forskellige tilgange til undervisningen.

Indhold

I løbet af “Kom godt i gang” berører vi følgende 7 musikteoretiske emner:

  • Musikalfabetet
  • Intervaller
  • Rytmelæsning
  • Rytmematematik
  • Nodesystem
  • Noder og pauser
  • Diktat og bladlæsning

Praktisk information

Gennemgang af de forskellige kortspil og øvelser der inkluderer spillekort foregår på gulvet. Derfor anbefaler vi en pude til knæene.

Timetal

12 timer (inklusiv pauser)

Information

Pris: 2.495,00
Dato: 23.-24. januar 2020
Tidspunkt: 09.00 – 15.00
Sted: Rebild Vandrerhjem, 9520 Skørping

(prisen inkluderer workshopafgift, undervisningsmappe, frokost, kage, frugt og drikkevarer)