+45 50 51 13 07

Legende Musikteori i musikskolen (1 dag)

Målgruppe

“Legende Musikteori i musikskolen” henvender sig til musikundervisere, der arbejder med musikundervisning i musik- og kulturskoler.

Plads til fordybelse

Vi prioriterer nærhed, fordybelse og ro i sådan en grad, at vi maksimum kan tilbyde 8 pladser ved vore egne workshops med “Legende Musikteori i musikskolen”.

Ved “Legende Musikteori i musikskolen” workshops som bestilles af institutioner, er der et loft på 22 deltagende. Ring på 50511307/22423368, hvis du ønsker at høre nærmere.

Indhold

Vi tager afsæt i musikteori der henvender sig til børn i 5 års alderen og bevæger os støt og roligt videre til elever der aldersmæssigt matcher indskolingen og mellemtrinnet.

“Legende Musikteori i musikskolen” indeholder lege, spil og øvelser der både henvender sig til soloeleven og holdundervisning.

Undervisningsmappe

Undervisningsmappen til “Legende Musikteori i musikskolen” er skrevet på dansk og mappen er indbefattet i prisen. Undervisningsmappen hjælper dig med at holde rede i de forskellige lege, sange og kortspil i tiden efter workshoppen.

Forplejning

Forplejning er iberegnet i prisen. Foruden frokost vil der om formiddagen være frugt samt te/kaffe. Hen på eftermiddagen serveres der kage og kaffe.

Instruktører

Ved “Legende Musikteori i musikskolen” vil der være en enkelt Legende Musikteori Instruktør til stede.

Indhold

I løbet af “Legende Musikteori i musikskolen” berører vi følgende 7 musikteoretiske emner:

  • Musikalfabetet
  • Intervaller
  • Rytmelæsning
  • Rytmematematik
  • Nodesystem
  • Noder og pauser
  • Solmisation

Praktisk information

Gennemgang af de forskellige kortspil og øvelser der inkluderer spillekort foregår på gulvet. Derfor anbefaler vi en pude til knæene.

Timetal

6 timer (inklusiv pauser)

Information

Pris: 1.195,00
Dato: 6. marts 2020
Tidspunkt: 9:00-15:00
Sted: Rebild Vandrerhjem, 9520 Rebild

(prisen inkluderer workshopafgift, undervisningsmappe, frokost, kage, frugt og drikkevarer)