+45 50 51 13 07

Musikalfabetkort

MUSIKALFABETKORT
Musikalfabetkort fra Legende Musikteori kan du købe med god samvittighed, da vi hos Legende Musikteori stiller krav til produktionsmetoder.

Musikalfabetkortene er fremstillet hos et FSC-certificeret trykkeri, hvilket betyder miljøcertificeret papir og økonomisk bæredygtig anvendelse af verdens skove. I en FSC-skov fældes der ikke mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig sikrer FSC at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Musikalfabetkortene hos Legende Musikteori inkluderer 56 spillekort i regnbuens farver. Hver farve er printet med de 7 stamtoner (A B C D E F G) samt et blankt kort. Kortenes størrelse matcher et almindeligt sæt spillekort således at de ”ligger godt i hånden” og med lethed kan blandes. De afrundede hjørner betyder, at Musikalfabetkortene har sværere ved at flosse.

Et bonus ved Musikalfabetkortene fra Legende Musikteori er, at kortene også kan anvendes som Solmisationskort ved at bruge bagsiden på kortene. På samme måde som andre spillekort er både ild, vand og sand ødelæggende. Hvis du anvender dine Musikalfabetkort fra Legende Musikteori i forbindelse med undervisning på gulvet, vil sand og skidt kunne ridse kortene. Et par ”kom godt i gang spil” finder du på vores hjemmeside www.legendemusikteori.dk . Se under ”Videoer”.

Pris pr. sæt: 75 kr. (inkl. moms)

Pris ved køb af 5 sæt: 330 kr. (inkl. moms)
Du sparer 45 kr.

  1. Udfyld bestillingsformularen nedenunder.
  2. Indbetal beløbet (antal Musikalfabetkort og 60,- i porto) til konto 3409 12797818
  3. Vi sender fluks Musikalfabetkortene til dig, når vi registrerer indbetalingen:-)

OBS: Priserne er eksklusiv fragt

Bestillingsformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.