+45 50 51 13 07

Musikalfabetkortene

MUSIKALFABETKORT
Musikalfabetkort fra Legende Musikteori kan du købe med god samvittighed, da vi hos Legende Musikteori stiller krav til produktionsmetoder.

Musikalfabetkortene er fremstillet hos et FSC-certificeret trykkeri, hvilket betyder miljøcertificeret papir og økonomisk bæredygtig anvendelse af verdens skove. I en FSC-skov fældes der ikke mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig sikrer FSC at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Musikalfabetkortene hos Legende Musikteori inkluderer 56 spillekort i regnbuens farver. Hver farve er printet med de 7 stamtoner (A B C D E F G) samt et blankt kort. Kortenes størrelse matcher et almindeligt sæt spillekort således at de ”ligger godt i hånden” og med lethed kan blandes. De afrundede hjørner betyder, at Musikalfabetkortene har sværere ved at flosse.

Et bonus ved Musikalfabetkortene fra Legende Musikteori er, at kortene også kan anvendes som Solmisationskort ved at bruge bagsiden på kortene. På samme måde som andre spillekort er både ild, vand og sand ødelæggende. Hvis du anvender dine Musikalfabetkort fra Legende Musikteori i forbindelse med undervisning på gulvet, vil sand og skidt kunne ridse kortene. Et par ”kom godt i gang spil” finder du på vores hjemmeside www.legendemusikteori.dk . Se under ”Videoer”.

Pris pr. sæt: 69 kr. (inkl. moms)

Pris ved køb af 5 sæt: 299 kr. (inkl. moms)
Du sparer 46 kr.

Send en mail til info@legendemusikteori.dk med din bestilling. Oplys navn, adresse, email og evt. EAN.NR.

OBS: Priserne er eksklusiv fragt