+45 50 51 13 07

NODE- OG PAUSEKORT

NODE- OG PAUSEKORT
Det er sjovt og nemt at introducere noder og pauser med NODE- OG PAUSEKORT fra Legende Musikteori. Med hele 80 kort i ét sæt NODE- OG PAUSEKORT er kortene ideelle til kabaler, kortspil og ved gruppeaktiviteter. I ét sæt spillekort er der 5 ens kort med de enkelte noder og pauser:

Ét sæt spillekort indeholder 5 kort med følgende 8 noder:
Helnode, punkteret halvnode, halvnode, punkteret fjerdelsnode, fjerdedelsnode, punkteret ottendedelsnode, ottendedelsnode og sekstendedelsnode.

Ét sæt spillekort indeholder 5 kort med følgende 8 pauser:
Helpause, punkteret halvpause, halvpause, punkteret fjerdelspause, fjerdedelspause, punkteret ottendedelspause, ottendedelspause og sekstendedelspause.

Foruden en masse sjove aktiviteter fra Legende Musikteori, hvor der er et stort fokus på faglighed og den legende tilgang, kan NODE- OG PAUSEKORT også anvendes til traditionelle kortspil såsom Krig, Fisk, 31, Vendespil, Hurtig Marie etc. Du vil hurtigt mærke elevernes engagement og en oprigtig lyst til at fordybe sig i aktiviteterne.

NODE- OG PAUSEKORT har samme størrelse som et almindeligt sæt spillekort således at de ”ligger godt i hånden” og de afrundede hjørner betyder, at kortene har sværere ved at flosse.

I forhold til at undgå genskær er NODE- OG PAUSEKORTENE fra Legende Musikteori mat-kacheret, og med svanemærket som en af verdens skrappeste miljøcertificeringer passer vi sammen godt på naturen.

Sammen med kortene modtager du en QR-kode som guider dig ind på Legende Musikteoris YouTube-kanal. Her introduceres du for 5 forskellige aktiviteter – fra begynderspil til de mere avancerede kortspil.

Pris pr. sæt: 149 kr. (inkl. moms)

Pris ved køb af 5 sæt (nok til 25 elever): 649 kr. (inkl. moms). Du sparer 96 kr.

  1. Udfyld bestillingsformularen nedenunder
  2. Indbetal beløbet (antal kort & 60 kr. i porto) til konto 3409 12797818
  3. Vi sender fluks Node- og Pausekort til dig, når vi registrerer indbetalingen (:

Bestillingsformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.