+45 50 51 13 07

Musik & Leg

Leg og nærvær med musikteori?

Musik & Leg – med mor og far – for 2-3 årige

”Musik & Leg – med mor og far” for 2-3 årige indeholder aktiviteter, der henvender sig til børn i vuggestuealderen og børnehavealderen. Med ”Musik & Leg – med mor og far” skaber vi et rum for dig og dit barn, hvor I via spillene kommer hinanden ved – både mentalt og socialt.
Overordnet stifter I bekendtskab med stamtonerne i musikkens alfabet og rækkefølgen af disse. Samtidig udfordres barnet med regnbuens farverækkefølge samt de læseretninger, vi møder i forbindelse med nodelæsning.
Aktiviteterne er lavet, så de kan udmønte sig i sjove, lærerige og nærværende stunder i hjemmet.

  1. Udfyld bestillingsformularen nedenunder.
  2. Indbetal 359,- (299,- for bog og 60,- i porto) til konto 3409 12797818
  3. Vi sender fluks Musik & Leg til dig, når vi registrerer indbetalingen:-)

Musik & Leg – med mor og far – for 4-5 årige

”Musik & Leg – med mor og far” for 4-5 årige indeholder aktiviteter, der er ideelle for børn i børnehavealderen. Spillene er enkle og følger samtidig en progression, der tager hensyn til barnets alder og udvikling.
Bogen indledes med en hyggelig fortælling om bogstaverne i musikalfabetet og når med de forskellige aktiviteter omkring stamtonerne (bogstaverne) i musikkens alfabet og rækkefølgen af disse. Samtidig udfordres barnet med regnbuens farverækkefølge samt de læseretninger, vi møder i forbindelse med nodelæsning. Farverækkefølgen forbereder en tilgang til solmisation, som netop tager afsæt i regnbuens farver.
Ved leg er vi til stede i øjeblikket og i ”Musik & Leg – med mor og far” er det netop den legende tilgang, som vi hylder.

  1. Udfyld bestillingsformularen nedenunder.
  2. Indbetal 359,- (299,- for bog og 60,- i porto) til konto 3409 12797818
  3. Vi sender fluks Musik & Leg til dig, når vi registrerer indbetalingen:-)

Bestillingsformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.