+45 50 51 13 07

Rytmelæsningskort

RYTMELÆSNINGSKORT (niveau 1)
Med Rytmelæsningskort (niveau 1), er det en fornøjelse at undervise i rytmelæsning. Noget, der som underviser kan være svært at introducere, gøres sjovt og legende med Rytmelæsningskort, og giver samtidigt læreren en oplagt mulighed for give eleverne en faglig ballast i deres møde med musikken. Eleverne øver gladeligt kortene igen og igen og opnår hurtigt en fortrolighed med fjerdedels- og ottendedelsrytmen. Der er ikke noget at sige til, at kortene hitter hos eleverne.

Rytmerne indstuderes ved hjælp af håndtegn, der ligner noderne og pauserne. På denne måde opnås en dybere forståelse og læring, netop ved at anvende den kropslige tilgang til rytmelæsningen. Udover håndtegnene understøttes rytmelæsningen med engelske gloser.

Det fælles rytmesprog hjælper eleverne i sådan en grad, at de får lettere ved at indgå i sammenspil, kor og instrumentalundervisning. Kendskabet til Rytmelæsningskort giver uanede muligheder ift. sammenspil, sange og lege, hvor kortene nemt kan medtænkes.

Med de mange aktiviteter fra Legende Musikteori indgår Rytmelæsningskort (niveau 1) både i lege, der henvender sig til de 3-årige, og ved aktiviteter der udfordrer elever på mellemtrinnet.

NB: Rytmelæsningskort (niveau 2) forventes færdiggjorte til efteråret 2020.

Pris pr. sæt: 119 kr. (inkl. moms)

Pris ved køb af 5 sæt: 499 kr. (inkl. moms)
Du sparer 96 kr.

  1. Udfyld bestillingsformularen nedenunder.
  2. Indbetal beløbet (antal Rytmelæsningskort og 70,- i porto) til konto 3409 12797818
  3. Vi sender fluks Rytmelæsningskort til dig, når vi registrerer indbetalingen:-)

OBS: Priserne er eksklusiv fragt

Bestillingsformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.