+45 50 51 13 07

Samarbejdspartnere

Inge Brink Nielsen

“Jeg bruger Music Mind Games i forbindelse med klasseundervisning, kor og musikskoleundervisning. Det er en fornøjelse at arbejde med børn og Music Mind Games og dejligt at mærke, hvordan jeg kan bruge børnenes erfaringer med musikteorien i de forskellige sammenhænge, jeg møder dem i”
Inge Brink Nielsen er 55 år og bor i Skørping. Hun er uddannet Almen Musikpædagog (AM’er) fra Nordjysk Musikkonservatorium ( 1985) med rytmisk sang som specialfag. Inge har siden sin uddannelse undervist i mange fag: elementær musikopdragelse, sang, blokfløjte, guitar, klaver og sammenspil på adskillige musikskoler, højskole, daghøjskole samt aftenskoler. Hun har i mange år været leder for det rytmiske voksenkor Rokitta. P.t er Inge leder af korene Vokalisterne og Støvringkoret. Hun har været ansat på Klostermarksskolen i Aalborg siden 1990, hvor hun underviser i musik og fransk og desuden er leder af 3 børnekor på forskellige niveauer.
Desuden er Inge ansat på Aalborg Kulturskole, hvor hun p.t. er Music Mind Games-konsulent og underviser i Music Mind Games.

Elizabeth Cunha

Elizabeth Cunha (USA) er den sidste af de 4 højst uddannede Teacher Trainers i verden. Elizabeth har gjort et fantastisk arbejde i forhold til at udvikle på Music Mind Games og inddrage metoden i grundskolen, og fungerer i dag som en af vores allerbedste samarbejds- og sparringspartnere. For flere gode idéer, kig med på: musicmatrixed.com eller følg hende på facebook