Teamet bag LMT

Inge Brink Nielsen

Inge Brink Nielsen

“Jeg bruger Music Mind Games i forbindelse med klasseundervisning, kor og musikskoleundervisning. Det er en fornøjelse at arbejde med børn og Music Mind Games og dejligt at mærke, hvordan jeg kan bruge børnenes erfaringer med musikteorien i de forskellige sammenhænge, jeg møder dem i”
Inge Brink Nielsen er 55 år og bor i Skørping. Hun er uddannet Almen Musikpædagog (AM’er) fra Nordjysk Musikkonservatorium ( 1985) med rytmisk sang som specialfag.
Inge har siden sin uddannelse undervist i mange fag: elementær musikopdragelse, sang, blokfløjte, guitar, klaver og sammenspil på adskillige musikskoler, højskole, daghøjskole samt aftenskoler. Hun har i mange år været leder for det rytmiske voksenkor Rokitta. P.t er Inge leder af korene Vokalisterne og Støvringkoret. Hun har været ansat på Klostermarksskolen i Aalborg siden 1990, hvor hun underviser i musik og fransk og desuden er leder af 3 børnekor på forskellige niveauer.
Desuden er Inge ansat på Aalborg Kulturskole, hvor hun p.t. er Music Mind Games-konsulent og underviser i Music Mind Games.

Carsten Viuf

Carsten Viuf

“At mærke børnenes nærvær og begejstring når de modtager undervisning i LEGENDE MUSIKTEORI styrker min oplevelse af, at den legende tilgang er enestående i forhold til at fremme børnenes musikteoretiske færdigheder”
Carsten Viuf er 40 år og bosat i Skørping. Han har en orkesterdiplomeksamen (2004) fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfaget violin og er derudover uddannet ved Statskonservatoriet i Skt. Petersborg.
I 2013 afsluttede Carsten Suzuki-læreruddannelsen og i 2015 blev han certificeret Music Mind Games Unit 2 Teacher Trainer.
Til daglig arbejder Carsten ved Aalborg Kulturskole, hvor han underviser i violin efter Suzuki-metoden. Derudover er Carsten ansat som Music Mind Games Konsulent og tager i den forbindelse vare på efteruddannelse af kolleger og udvikling af Music Mind Games og LEGENDE MUSIKTEORI i Region Nordjylland.
Carsten har tidligere arbejdet ved Odense Symfoniorkester og Kolding Musikskole.

Gitte Chren

Gitte Chren

“LEGENDE MUSIKTEORI er en fornøjelse at undervise i. Via leg, spil og masser af bevægelse kan jeg give alle mine elever mulighed for nærværende faglig læring i et trygt undervisningsmiljø.”
Jeg brænder for musikken og mødet mellem mennesker. I 1994 blev jeg uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium som AM´er med hovedfag i Korledelse, Elementær Musikopdragelse og Sammenspilsledelse. Mit specialfag er rytmisk klaver. Sideløbende med at undervise har jeg efteruddannet mig i Børnekor, Elementær Musikopdragelse (musik med børn fra 0-5 år), Rytmisk kor, Broadwayteknik og Jo Estill sangteknik.
Jeg har brugt Music Mind Games i min undervisning siden 2007, blandt andet i Børnehaven, på Forskolehold, til Klaverelever, på Talentklasser, i Børnekor, på MGK, og i den obligatoriske musikundervisning i Folkeskolen.
I 2013 udgav jeg MMbyG Sangbogen, som er musikteoretiske sange som understøtter indlæringen via sang og bevægelse. Sangene er lavet med udgangspunkt i Music Mind Games. Gitte var også en del bag teamet, som udgav Aalborg Kommunes Læseplan i Music Mind Games i 2013.
Hun arbejder på Kulturskolen Vesthimmerland.
Afsluttede en PD i pædagogik 2018

Certificerede Music Mind Games Teacher Trainers

Inge, Carsten og Gitte er alle uddannet og certificeret som Music Mind Games Teacher Trainer af skaberen af Music Mind Games, Michiko Yurko. Det foregik i USA, 2010 på Unit 1-niveau og i Danmark, 2015 på Unit 2-niveau.

De har alle tre været en del af Music Mind Games Danmark siden starten i 2010, de har holdt adskillige kurser i Danmark, samt Finland og Norge. Der ud over har de afholdt fjernundervisning til Afghanistan via Det Jyske Konservatorium.