+45 50 51 13 07

Teamet bag LMT

Carsten Viuf - Musik kurser Aarhus

Carsten Viuf

“At mærke børnenes nærvær og begejstring når de modtager undervisning i LEGENDE MUSIKTEORI styrker min oplevelse af, at den legende tilgang er enestående i forhold til at fremme børnenes musikteoretiske færdigheder”
Carsten Viuf er 40 år og bosat i Skørping. Han har en orkesterdiplomeksamen (2004) fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfaget violin og er derudover uddannet ved Statskonservatoriet i Skt. Petersborg.

I 2013 afsluttede Carsten Suzuki-læreruddannelsen og i 2015 blev han certificeret Music Mind Games Unit 2 Teacher Trainer.
Til daglig arbejder Carsten ved Aalborg Kulturskole, hvor han underviser i violin efter Suzuki-metoden. Derudover er Carsten ansat som Music Mind Games Konsulent og tager i den forbindelse vare på efteruddannelse af kolleger og udvikling af Music Mind Games og LEGENDE MUSIKTEORI i Region Nordjylland.

Carsten har tidligere arbejdet ved Odense Symfoniorkester og Kolding Musikskole.

Gitte Chren - Musik kurser Aarhus

Gitte Chren

“LEGENDE MUSIKTEORI er en fornøjelse at undervise i. Via leg, spil og masser af bevægelse kan jeg give alle mine elever mulighed for nærværende faglig læring i et trygt undervisningsmiljø.”

Jeg brænder for musikken og mødet mellem mennesker. I 1994 blev jeg uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium som AM´er med hovedfag i Korledelse, Elementær Musikopdragelse og Sammenspilsledelse. Mit specialfag er rytmisk klaver. Sideløbende med at undervise har jeg efteruddannet mig i Børnekor, Elementær Musikopdragelse (musik med børn fra 0-5 år), Rytmisk kor, Broadwayteknik og Jo Estill sangteknik.

Jeg har brugt Music Mind Games i min undervisning siden 2007, blandt andet i Børnehaven, på Forskolehold, til Klaverelever, på Talentklasser, i Børnekor, på MGK, og i den obligatoriske musikundervisning i Folkeskolen.

I 2013 udgav jeg MMbyG Sangbogen, som er musikteoretiske sange som understøtter indlæringen via sang og bevægelse. Sangene er lavet med udgangspunkt i Music Mind Games. Gitte var også en del bag teamet, som udgav Aalborg Kommunes Læseplan i Music Mind Games i 2013.

Hun arbejder på Kulturskolen Vesthimmerland.

Afsluttede en PD i pædagogik 2018

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.