HANDELSBETINGLSER

Virksomheds- og kontaktoplysninger:

Legende Musikteori ApS
Carsten Viuf & Gitte Chren
Kirkevej 1, Gl.Skørping
9520 Skørping

Mail: info@legendemusikteori.dk
CVR-nummer: 40392076
Telefon: 50 51 13 07

Hjemmeside: www.legendemusikteori.dk
Facebook:www.facebook.com/legendemusikogteori

Betaling:
Legende Musikteori modtager betaling med EAN-Nummer, MobilePay og kreditkort (hvis dankort, kun, hvis det er et visakort). Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms. Legende Musikteori bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering af fysiske materialer:
Legende Musikteori leverer med GLS på alle hverdage. Leveringen forventes indenfor 7 hverdage fra ordrebekræftelsen. Levering koster 50 kr. ved levering til nærmeste pakkeudlevering. Der er fri fragt på leveringer over 1500 kr. 

Køb af digitale produkter:
E-bøger, samt andre digitale produkter leveres til download på mail senest 1 døgn efter bestilling. Alle digitale produkter sendes i pdf-format.   

Køb af kurser:
Henvendelser omkring oprettelse af kursusforløb behandles individuelt. Ved bestilling af workshops reserveres workshoppen/datoen først ved betaling. Såfremt kurset bliver aflyst refunderes hele beløbet. 

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Legende Musikteori dækker ikke returneringsomkostninger. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Legende Musikteori ApS
Kirkevej 1, Gl.Skørping
9520 Skørping
Der modtages ikke pakker sendt pr efterkrav.

Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld retur ret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du skal selv afholde returneringsomkostningerne. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@legendemusikteori.dk 

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt angive dit navn, adresse, ordrenummer, dato for modtagelse samt årsagen til du ønsker at returnere. 

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan bruge/prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er brugt/prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan med et lignende produkt i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug.

Undtagelser til fortrydelsesretten:
Der er ikke fortrydelsesret ved køb af digitale produkter som fx e-bøger, forløb, pdf-filer mv. som ikke leveres på et fysisk medie. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, såfremt du giver os besked på info@legendemusikteori.dk inden kursets afholdelse.

Persondata:
Oplysninger, som du selv angiver om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker er udelukkende til Legende Musikteori ApS som buger oplysningerne til at afsende fysiske materialer samt pakkefirma (PostNOrd, GLS, Bring) Ved køb af digitale produkter udleveres dine oplysninger ikke til 3. part.

Hvis du tilmelder dig vores inspirationsmail angiver du den mailadresse, som du vil have inspirationsmail sendt til. Vi videregiver ikke disse oplysninger til 3. part, og du kan til enhver tid framelde dig inspirationsmailen.


Når du besøger vores Facebook-side og YouTube kanal, skal du være opmærksom på, at vi bruger Metas analyseværktøj ”Indblik”, for at få statistikker over besøgende og for at få indsigt i brugernes adfærd på vores sociale medier.

Bæredygtig print og pakning.

Materialerne fra Legende Musikteori kan du bruge med god samvittighed, da vi hos Legende Musikteori stiller krav til produktionsmetoder.

Vore materialer er fremstillet hos et FSC-certificeret trykkeri, hvilket betyder miljøcertificeret papir og økonomisk bæredygtig anvendelse af verdens skove. I en FSC-skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig sikrer FSC, at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Copyright & ophavsret

Alt materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright. Det betyder, at du ikke må kopiere og gengive materialet under dit eget navn eller redigere i materialet og udgive det som dit eget. Du må desuden ikke distribuere vores materialer, hverken i facebookgrupper, private netværk eller pr. mail uden vores accept.

Du er naturligvis meget velkommen til at henvise til/linke til vores hjemmeside eller sociale medier, men vores materiale må ikke lægges direkte op andre steder uden vores accept. Kontakt os her, hvis du er interesseret i at dele vores materialer med andre.

Produkterne, som ligger til download på hjemmesiden, er gratis til privat brug.

Ændringer af handelsbetingelser:
Legende Musikteori forbeholder sig ret til at ændre handelsbetingelserne ensidigt.

Klagemuligheder:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan du i første omgang skrive på vores mail: info@legendemusikteori.dk. Vi vil meget gerne høre fra dig og arbejder hele tiden på at forbedre os. 

Ellers kan en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: info@legendemusikteori.dk 

Scroll to Top