+45 50 51 13 07

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Legende Musikteori ApS (Kurser)

Arrangører af kurserne er Legende Musikteori ApS (Carsten Viuf og Gitte Chren)

 1. Forbehold
 • Vi tager forbehold for trykfejl og andre åbenlyse fejl
 • Vi tager ligeledes forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, skatter og afgifter, samt andre ændringer, som vi er uden indflydelse på
 1. Betaling
 • Ved bestilling betales altid kursets fulde pris
 • Alle kursuspriser er opgjort i danske kroner
 • Køb af kurser (herunder online kurser) er bindende, dog henvises til pkt. 6 ”Fortrydelsesret”.
 1. Deltagerinformation
 • Alle praktiske oplysninger omkring kurset såsom mødetid og -sted, eventuel pakkeliste samt andre praktiske oplysninger fremsendes til deltager på mail efter betaling af kurset
 • De bør gennemgå det fremsendte materiale og straks gøre opmærksom på eventuelle fejl eller uoverensstemmelser
 1. Aflysning af kurset
 • Såfremt det enkelte kursus ikke får den fornøden tilslutning, kan vi aflyse kurset eller foreslå tilrettede vilkår
 • Annullerer Legende Musikteori ApS kurset, meddeler vi Dem dette straks og tilbagebetaler hele det indbetalte beløb.
 1. Afbestillingsbetingelser
 • For ethvert kursus gælder at der er 14 dages fortrydelsesret, dog vil De blive trukket et administrationsgebyr på 150 kr.
 • Ved afbestilling frem til 30 dage før afholdelse af kurset, vil 50 % af kurset blive tilbagebetalt. Afbuddet skal fremsendes skrifteligt til info@legendemusikteori.dk og er gældende fra den dag det er Legende Musikteori ApS i hænde
 • Afbestilles kurset mindre end 30 dage før afholdelse vil kursusgebyret ikke blive tilbagebetalt
 • De har mulighed for at overdrage kurset til en anden person som opfylder kravene for deltagelse på kurset. Ønsker De at gøre dette, skal det omgående meddeles til Legende Musikteori ApS.
 • Ønsker du at melde afbud til et specifikt kursus, du har tilmeldt dig, skal de ske senest 7 dage før afholdelse til info@legendemusikteori.dk, hvis du vil have mulighed for at benytte dit kursus på et senere tidspunkt. Ellers regnes kurset for afholdt.
 • Brugeren kan ikke påberåbe sig fortrydelsesret efter kursusstart.
 • Du skal deltage på dine kurser senest to år fra købsdato.
 1. Fortrydelsesret
 • I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Dvs. du har 14 dage til at meddele Legende Musikteori ApS, at du fortryder købet. Det gælder både når du køber varer, og når du køber ydelser, som f.eks. et abonnement. Den dag du modtager varen eller foretager en tilmelding/bestilling, tæller ikke med i de 14 dage. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur.
 • I henhold til den nye lovgivning kan forbrugeren fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
 1. Delvis udnyttelse af arrangement
 • Udebliver De fra et kursus, eller udnyttes kun dele af de inkluderede elementer, kan godtgørelse ikke påregnes.
 1. Deltagernes ansvar
 • De skal rette Dem efter gældende regler og anvisninger givet af konsulenterne, og andre, som har forbindelse med kursets gennemførelse. Tilsidesættes disse forpligtelser i væsentlig grad, kan vi udelukke Dem fra fortsat deltagelse, og respektivt forhindre, at De påbegynder kurset. I sådanne tilfælde finder ingen refunderinger sted, og ekstra udgifter påhviler Dem.
 • Optræder der mangler hos vore konsulenter eller leverandører, har De pligt, til på stedet, at rette henvendelse til Legende Musikteori ApS, der vil rette fejlen. Løses problemet ikke, bør De skriftligt indhente en bekræftelse herpå som dokumentation ved en eventuel reklamation.
 • Vi gør opmærksom på, at du som deltager i vores aktiviteter, deltager på eget ansvar og risiko.
 • Ansvar for private ejendele i forhold til skader eller tab påhviler deltageren og Legende Musikteori ApS kan ikke drages til ansvar for dette
 • Deltagelse i Legende Musikteori kurser foregår på eget ansvar og risiko og du er derfor selv ansvarlig for at have en forsikring der dækker de aktiviteter som du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab.
 1. Vort ansvar
 • Lider De tab eller skade som følge af vore fejl eller mangler på kurset, begrænses vort ansvar til at omfatte dette.
 • Vi er helt fritaget for skader, der rammer en deltager, og som er forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force majeureagtig karakter, eller som er forårsaget af deltagerens egen forsømmelighed.
 1. Reklamation
 • Eventuel reklamation skal være os i hænde senest 30 dage efter kursets afslutning. Søgsmål mod os skal anlægges ved dansk domstol eller afgøres ved voldgift. Ethvert krav mod os skal reguleres efter dansk ret.
 1. Ophavsret
 • Legende Musikteori ApS har ophavsret til alt materiale på legendemusikteori.dk. Videregivelse eller kopiering af materialet uden skriftlig tilladelse fra Legende Musikteori ApS er derfor ulovlig og vil medføre retsforfølgning med krav om erstatning. Ønsker forbrugeren at videregive eller kopiere dele af materialet, skal forbrugeren rette henvendelse til Legende Musikteori ApS, som herefter tager stilling til, hvorvidt der kan gives tilladelse til videregivelse eller kopiering.

 

 

 

 

Handelsbetingelser hos Legende Musikteori ApS (Produkter)

Generelle oplysninger:

Legende Musikteori ApS

Kirkevej 1

9520 Skørping

CVR nr.: 40392076

Telefon: +4550511307

Email: Info@legendemusikteori.dk

 

Priser:

Hos Legende Musikteori ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

Legende Musikteori ApS modtager betaling med MobilePay ved fysisk tilstedeværelse og ved Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering:

Legende Musikteori ApS tilstræber at afsende ordren senest næstfølgende hverdag efter at ordren er indgået.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Legende Musikteori ApS dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Legende Musikteori ApS

Kirkevej 1

9520 Skørping

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion:

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@legendemusikteori.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

Legende Musikteori ApS

Kirkevej 1

9520 Skørping

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt. 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt på vores hjemmeside, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@legendemusikteori.dk

 

 

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.